У Росії присвятили онлайн-виставку фейковій «відбудові» окупованого Сєвєродонецька - Лисогор

У Росії присвятили онлайн-виставку фейковій «відбудові» окупованого Сєвєродонецька - Лисогор

Укрінформ
У російському місті Перм улаштували для жителів тимчасово окупованого Сєвєродонецька онлайн-виставку «показових ремонтів» уцілілих багатоповерхівок.

Про це у Телеграмі повідомив начальник Луганської ОВА Артем Лисогор, передає Укрінформ.

«Для жителів окупованого Сєвєродонецька у Пермі відкрили онлайн-виставку. При ознайомленні з нею можна побачити зйомки показових ремонтів уцілілих багатоповерхівок, суцільне ігнорування вигорілих об’єктів нерухомості та приїзд до міста бригади у складі трьох російських лікарів. На цьому шефська допомога завершилася» - написав він.

Утім, за словами Лисогора, жителі Сєвєродонецька, ще довго не побачать представлених на онлайн-виставці «досягнень», адже росіяни вимкнули у місті інтернет.

Читайте також: Третю зиму жителі Сєвєродонецька й Лисичанська залишатимуться без опалення - Лисогор

Тим часом, зауважив керівник ОВА, у «ЛНР» є міста, де за 10 років так і не настав час для зйомок сюжетів про показову «відбудову». Зокрема у Лутугиному неподалік Луганська один із будинків був серйозно пошкоджений ще у 2014 році. Наслідки руйнувань не усунуті й досі.

Також багато зруйнованого житла і в Станиці Луганській, додав Лисогор.

Як повідомлялося, населенню окупованого Лисичанська на Луганщині росіяни припинили підвозити питну воду, а полагодити систему централізованого водопостачання обіцяють третій рік.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-