Кремль активно відправляє на ТОТ священників для промивання мізків місцевим - ЦНС

Кремль активно відправляє на ТОТ священників для промивання мізків місцевим - ЦНС

Укрінформ
Кремль активно відправляє на тимчасово окуповані території України російських священників для промивання мізків місцевим.

Про це повідомляє Центр національного спротиву, передає Укрінформ.

«Кремль активно відправляє на тимчасово окуповані території священників російської церкви для промивання мізків місцевим та через низький морально-психологічний стан окупантів», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що так звані церковні добровольці із російської церкви під виглядом волонтерів «допомагають» самотнім та хворим місцевим мешканцям, які опинилися в російській окупації, позбутися прав на своє майно. Та насамперед їх головна місія в Україні – розширити свою агентурну мережу та ідеологічний вплив на українців в окупації.

«Активно ці «добровольці» почали їздити на тимчасово загарбані території України відразу після початку повномасштабного вторгнення РФ на наші землі. Перша їх місія проходила у «республіканській лікарні» імені Калініна в окупованому Донецьку. Далі – місцевий психоневрологічний диспансер», - розказали в ЦНС та закликали остерігатися агентів російської церкви, адже вони є «прямим знаряддям у руках Кремля».

Читайте також: Демобілізованих бойовиків з т. зв. «ЛНР» тепер розшукують як дезертирів – Лисогор

«Небайдужих просимо повідомляти про подібних «добровольців» на наш анонімний чат-бот, аби разом ми ефективно очистили українську землю від ворога», - закликали у Центрі.

Як повідомлялося, спеціально підготовлені в Росії поліцейські стежитимуть у школах на ТОТ, чи не мають діти та їх батьки проукраїнських настроїв.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-