На тимчасово окупованій Луганщині горить сухостій: росіяни перекрили трасу

На тимчасово окупованій Луганщині горить сухостій: росіяни перекрили трасу

Укрінформ
На тимчасово окупованій Луганщині горить сухостій: росіяни перекрили трасу, до гасіння залучали військових.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив начальник Луганської ОВА Артем Лисогор.

«У Сєвєродонецьку готуються зустрічати третю зиму без централізованого опалення. Безпосередньо росіяни підготували до зими лише три будинки. Саме у стількох серед сотень багатоповерхівок у Сєвєродонецьку реконструйована система опалення ніби за допомоги спеціалістів із Пермі, які відповідають за відновлення зруйнованого загарбниками міста», - написав Лисогор.

За його словами, окупанти обіцяють провести аналогічні роботи ще у трьох будинках.

Лисогор додав, що у Довжанській громаді окупанти запровадили режим надзвичайної ситуації муніципального рівня через займання значної площі сухостою.

Читайте також: Жителі ТОТ Херсонщини скаржаться на ліки поганої якості, які завозять росіяни - Прокудін

«Своєчасно локалізувати пожежу не вдалося, бо не вистачає рятувальників та транспорту. Через розповсюдження вогню навіть перекрили рух «республіканською» трасою у напрямку Луганська. За словами окупантів, аби приборкати стихію, рятувальників довелося знімати з інших палаючих об’єктів, а також залучати військових РФ. На всю округу знайшлося лише три спеціалізованих автомобілі, потужностей яких, звісно, не вистачило», - зазначив начальник ОВА.

Як повідомляв Укрінформ, поблизу тимчасово захопленого Сєверодонецька через російські обстріли знову горів ліс, знищені 80 будинків.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-