У школах так званої «ЛНР» учнів агітують підписувати контракти з російською армією

У школах так званої «ЛНР» учнів агітують підписувати контракти з російською армією

Укрінформ
Керівники навчальних закладів у тимчасово захопленій частині Луганської області отримали розпорядження агітувати учнів підписувати у майбутньому контракти із російською армією.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє Луганська обласна державна адміністрація.

Розпорядження агітувати учнів підписувати у майбутньому контракт із російською армією отримали керівники навчальних закладів так званої "ЛНР".

Щотижня школам надсилатимуть оновлені агітаційні матеріали. Щосереди відповідальні особи повинні звітувати відповідно до наданої форми про обсяг розданих і розміщених у закладах освіти агітаційних матеріалів, а також надавати посилання на результати проведеної серед учнів роботи у соціальних мережах, ідеться в повідомленні.

У свою чергу, впродовж осені колаборанти з бюджетних установ проводитимуть агітаційну кампанію серед населення, яке все ще утримується від оформлення паспорта РФ. "Відповідне завдання надійшло із Кремля. Наголошуватимуть на тому, що із 1 січня без цього документа люди залишаться без будь-яких соціальних гарантій", - підкреслили в ОДА.

Читайте також: Жителі захоплених росіянами територій Луганщини труяться водою зі свердловин

Як повідомив начальник Луганської обласної військової адміністрації Артем Лисогор, "по Невському вчора росіяни поцілили з реактивної системи залпового вогню. Також вони активно били зі ствольної артилерії – як по Невському, так і по Макіївці. Застосували у бік цих сіл 96 безпілотників. Із низ 62 – по Невському".

За словами Лисогора, наступи росіян відбиті в районах Стельмахівки, Білогорівки, Невського та Макїївки.

Як повідомляв Укрінформ, російські загарбники запровадили на тимчасово захоплених територіях Луганщини надзвичайний стан через пожежі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-