У Сокологірську на Луганщині декілька вулиць охопили пожежі

У Сокологірську на Луганщині декілька вулиць охопили пожежі

Укрінформ
У Луганській області декілька вулиць тимчасово захопленого росіянами Сокологірська (Первомайська) охопили пожежі.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє Луганська обласна військова адміністрація.

Попри заяви загарбників про ліквідацію пожеж, вогонь досяг Сокологірська. Там, крім території навколо, зайнялися декілька вулиць. Учора люди вимушені були покинути палаючі домівки через неспроможність місцевих служб локалізувати полум’я. Значна частина населеного пункту залишилася без електропостачання.

Як зауважили в ОВА, у той час, коли релоковані навчальні заклади Лисичанської громади посідають лідерські позиції за підсумками складання національного мультипредметного тесту, а випускники мають гарні шанси вступити до кращих вишів України, у захопленому росіянами місті дітей агітують по завершенні шкільного навчання і досягнення повноліття підписати контракт з армією РФ та йти відстоювати інтереси Кремля.

"Ближче до кінця навчального року пропаганду перетворять на примус. Молодь із так званої "ЛНР" загарбникам не потрібна", - підкреслили в обладмністрації.

Читайте також: На ТОТ Луганщини школярів агітують іти воювати у 18 років - Лисогор

За словами начальника Луганської обласної військової адміністрації Артема Лисогора, "загарбники намагалися атакувати в районах Макіївки, Білогорівки, Балки Журавки та в Серебрянському лісі. Усі їхні штурми зупинені нашими оборонцями. Під ударами авіації – населені пункти і укріплення українських військових. Зокрема по Новоєгорівці окупанти спрямували шість некерованих авіаційних ракет. По Балці Журавці вели артилерійський вогонь, а також застосували там 63 безпілотники".

Як повідомляв Укрінформ, на Луганщині у понад 200 захоплених росіянами населених пунктах не працює жоден продуктовий магазин.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-