На нафтобазі ЧФ Росії в Севастополі під землю ховають невеликі паливні цистерни - соцмережі

На нафтобазі ЧФ Росії в Севастополі під землю ховають невеликі паливні цистерни - соцмережі

Фото
Укрінформ
На нафтобазі ЧФ Росії в тимчасово окупованому Севастополі після знищення нафтобази у Феодосії росіяни ховають під землю невеликі паливні цистерни та будують капоніри для техніки.

Про це повідомляє Телеграм-канал "Крымский ветер", передає Укрінформ.

"На нафтобазі Чорноморського флоту Росії в Севастополі помітні зміни після знищення нафтобази у Феодосії. На нафтобазі проводяться земляні роботи – під землю ховають невеликі паливні цистерни, будують капоніри для техніки. Зверху прикривають маскувальними сітками", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що від причалів у Нафтовій гавані окупанти прибрали кораблі і розмістили баржу з відбивачами, щоб не допустити удару ракетами.

Також повідомляється, що збільшилася черга з військових бензовозів на в'їзді на нафтобазу в Інкермані, а потік бензовозів з нафтобази за останній тиждень збільшився в рази.

"Однак основні сховища перебувають у товщі скелі та будувалися за часів СРСР з розрахунком витримати ядерний удар", - додається в дописі.

Читайте також: Партизани розвідали автопарк ЧФ РФ та гауптвахту окупантів у Севастополі

Як повідомляв Укрінформ, Сили оборони України в ніч на 7 жовтня завдали успішного удару по морському нафтовому терміналу у тимчасово окупованій Феодосії. У місті було введено режим техногенної надзвичайної ситуації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-