У двох міських громадах на Вінниччині стартує проєкт із відновлення мікро- та малого бізнесу

У двох міських громадах на Вінниччині стартує проєкт із відновлення мікро- та малого бізнесу

Укрінформ
На Вінниччині у межах Програми міжнародної співпраці «EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП» у Жмеринській та Барській міських громадах стартує проєкт із відновлення і безперервності мікро- та малого бізнесу.

Про це повідомляє Вінницька обласна рада, передає Укрінформ.

«Розпочинається реалізація проєкту «Створення умов для відновлення і безперервності мікро, малого, в т.ч. релокованого бізнесу Жмеринської та Барської громад Вінницької області шляхом проведення інформаційно-освітніх заходів та розвитку екосистеми з підтримки бізнесу». Проєкт розроблений цими громадами у партнерстві з Агенцією регіонального розвитку Вінницької області, яка є виконавчим адміністратором проєкту», - йдеться у повідомленні.

Згідно з повідомленням, цей проєкт має за мету створення умов для забезпечення сталості та безперервності бізнесу Жмеринської та Барської громад. Досягти її планують шляхом проведення інформаційно-освітніх заходів, надання ваучерної підтримки бізнесу й підвищення спроможності органів місцевого самоврядування та профільних громадських об’єднань працювати з бізнесом.

Читайте також: Президент запросив європейських студентів долучитися до відбудови України

Учасниками проєкту стануть по 25 підприємців у сфері послуг та сільського господарства, в тому числі релоковані. А також, по два представники організацій з розвитку підприємництва та по одному представнику відділів економічного розвитку Барської та Жмеринської громад.

Проєкт впроваджується в рамках програми міжнародної співпраці «EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», що фінансується Європейським Союзом і Урядом Німеччини та реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-