У Львові виділять 100 мільйонів на відновлення зруйнованих помешкань

У Львові виділять 100 мільйонів на відновлення зруйнованих помешкань

Укрінформ
У Львові комісія з надзвичайних ситуацій вирішила виділити 100 мільйонів гривень на відновлення зруйнованих унаслідок російської атаки помешкань.

Про це повідомив у Телеграмі міський голова Львова Андрій Садовий, передає Укрінформ.

“Комісія прийняла рішення виділити 100 мільйонів на відновлення зруйнованих помешкань. Усім мешканцям, які втратили житло, запропонували тимчасово проживати в готелі або в модульному містечку у Стрийському парку, яке розташоване поруч”, - повідомив Садовий.

За його інформацією, внаслідок обстрілу пошкоджено 35 будинків і 50 автомобілів, серйозних пошкоджень зазнали 60 помешкань.

Як повідомляв Укрінформ, уночі російські війська завдали ракетного удару по Львову, поціливши по об'єкту критичної інфраструктури і житловому будинку. Внаслідок атаки відбулося руйнування 3-го та 4-го поверхів у межах двох під'їздів чотириповерхового житлового будинку. Четверо людей загинули, 13 осіб у лікарні.

Читайте також: Зеленський - про ракетний удар по Львову: Обовʼязково буде відповідь ворогу

За інформацією Повітряних сил, противник завдав удару з акваторії Чорного моря. Із надводних носіїв та підводних човнів здійснено пуски крилатих ракет "Калібр". Було зафіксовано кілька груп ракет, які спершу прямували в північному напрямку, використовуючи рельєф місцевості та русло Дніпра, а потім різко змінили курс на захід.

Зенітні ракетні підрозділи й авіація Повітряних сил знищили 7 із 10 "Калібрів".

Фото: Андрій Садовий

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-