Делегація із Данії відвідала Бородянку на Київщині

Делегація із Данії відвідала Бородянку на Київщині

Фото
Укрінформ
Міністр міських та сільських справ Данії Мортен Далін, посол Данії в Україні Олє Егберг Міккельсен та представниця Агентства ООН у справах біженців в Україні Кароліна Ліндхольм Біллінг ознайомилися із наслідками російської військової агресії та ходом відновлення Бородянської громади на Київщині.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Київська обласна військова адміністрація.

Іноземну делегацію супроводжував начальник управління міжнародного співробітництва Київської ОВА Микита Геращенко.

Агентство ООН у справах біженців в Україн (УВКБ ООН) разом із партнерами відремонтували 90 приватних будинків в Бородянській громаді та встановили 10 модульних будинків. Також внутрішньо переміщеним особам і жителям громади, які постраждали від війни, надали правову допомогу, психосоціальну підтримку та предмети першої необхідності.

Загалом УВКБ ООН встановило вже 85 модульних будинків у Київській області. Також Управління верховного комісара ООН у справах біженців провело ремонтні роботи у понад 2500 постраждалих від війни будинках у регіоні.

Представники Київщини висловили вдячність партнерам за підтримку у відбудові, допомогу населенню та постійну увагу до потреб області.

Така взаємодія відбувається в рамках роботи Регіонального офісу міжнародного співробітництва. РОМС – ініціатива Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України, що має на меті розвиток взаємодії місцевих та регіональних влад з міжнародними партнерами, які прагнуть співпрацювати на рівні області та територіальної громади, ідеться в повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, Київська область і штат Вашингтон відкривають онлайн-майданчик, де будуть співпрацювати і продавати свої продукти та послуги представники бізнесу, компанії та виробництва.

Фото: КОВА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-