Укргідроенерго співпрацюватиме з AECOM для відновлення знищеної гідрогенерації

Укргідроенерго співпрацюватиме з AECOM для відновлення знищеної гідрогенерації

Фото
Укрінформ
ПрАТ "Укргідроенерго" та американська компанія AECOM підписали у Берліні меморандум про співпрацю у відновленні об'єктів гідроенергетики.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Укргідроенерго.

"Меморандум окреслює наміри у реалізації проєктів, спрямованих на підтримку відновлення та реконструкції об’єктів гідроенергетики. Згідно з меморандумом компанія AECOM виступить технічним консультантом з відновлення гідроенергетичної інфраструктури України", - йдеться у повідомленні.

Очікується також, що підписання меморандуму сприятиме створенню на державному рівні стимулів і гарантій для залучення інвестицій та інноваційних технологій в енергетичну галузь.

Компанія AECOM має досвід у розробці та проєктуванні об’єктів гідроенергетики та гребель, надає комплексні послуги з планування, техніко-економічного обґрунтування, проєктування, екологічних досліджень, дозвільної та ліцензійної підтримки, будівництва, управління проєктами та послуги з експлуатації/технічного обслуговування для клієнтів гідроенергетики по всьому світу.

Читайте також: Укренерго через ПРООН отримало обладнання для відновлення підстанцій

В Україні компанія є партнером у реконструкції міжнародного аеропорту "Бориспіль".

Як повідомлялося, з початку повномасштабного вторгнення ПрАТ "Укргідроенерго" втратило близько 45% генерації своїх гідроелектростанцій.

Фото: Укргідроенерго

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-