Херсонська громада отримала першу партію поліетиленових труб за Програмою екстреного відновлення

Херсонська громада отримала першу партію поліетиленових труб за Програмою екстреного відновлення

Фото
Укрінформ
Херсонська громада отримала за Програмою екстреного відновлення, що реалізується в рамках Угоди між урядами України та Японії про технічне співробітництво, допомогу - першу партію поліетиленових труб для комунальних підприємств.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомив начальник Херсонської МВА Роман Мрочко.

«Херсонська громада отримала чергову допомогу від японського народу. Вже завезли першу партію поліетиленових труб, призначених для комунальних підприємств Херсонської міської ради, які надають послуги з водопостачання», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, допомога надійшла за Програмою екстреного відновлення (Фаза 2), що реалізується в рамках Угоди між урядами України та Японії про технічне співробітництво. У Херсон, Зеленівку, Садове, Приозерне доправили близько половини із очікуваних 30 кілометрів труб.

Читайте також: У Миколаєві за підтримки Данії триває реконструкція водомереж

Підкреслюється, що заміна трубопроводів холодного водопостачання дасть змогу подавати жителям громади більш якісну питну воду та зменшить її втрати в магістральних мережах.

Мрочко висловив вдячність уряду Японії, компанії JICA, корпорації Kanematsu, вітчизняному виробнику пластикових труб - ТОВ «Інталпласт» за вагому підтримку.

Як повідомляв Укрінформ , у межах програми розвитку ПРООН в Україні за фінансової підтримки Посольства Японії в Україні та European Union in Ukraine Херсонська обласна комунальна аварійно-рятувальна служба отримала необхідну важку техніку. Це - екскаватори, навантажувачі, самоскиди та бульдозери.

Фото: Роман Мрочко - начальник Херсонської МВА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-