Нафтогаз допоможе відновити пошкоджений внаслідок удару РФ університет у Франківську

Нафтогаз допоможе відновити пошкоджений внаслідок удару РФ університет у Франківську

Фото
Укрінформ
Група Нафтогаз допоможе відновити Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу, корпуси якого були пошкоджені внаслідок російської ракетної атаки в ніч на 22 червня.

Як передає Укрінформ, про це голова правління НАК "Нафтогаз України" Олексій Чернишов повідомив у Фейсбуці.

“Черговий російський злочин цього разу був спрямований проти студентів — майбутніх фахівців нафтогазової галузі. Попередньо, через обстріл пошкоджено 14 будівель університету, вибито більше 800 вікон”, - зазначив Чернишов.

Очільник Нафтогазу обговорив допомогу університету з керівницею Івано-Франківської обласної військової адміністрації Світланою Онищук та ректором університету Ігорем Чудиком.

Він запевнив, що група Нафтогаз не залишиться осторонь та профінансує відновлення навчального закладу після того, як фахівці повністю оцінять масштаби руйнувань.

Наслідки удару по Івано-Франківському університету нафти та газу / Фото: Юрій Рильчук, Укрінформ

“Наша молодь – це наше майбутнє, і ми зробимо все можливе, щоб якнайшвидше відновити пошкоджені споруди та навчальний процес в університеті”, - наголосив Чернишов.

Читайте також: ППО вночі збила 12 ракет та 13 дронів-камікадзе

Як повідомляв Укрінформ, в Івано-Франківську серед пошкоджених внаслідок російського удару будівель - університет нафти і газу, ліцей та дитсадок.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-