Ляшко: Новий корпус «Охматдиту» можна відновити протягом трьох місяців

Ляшко: Новий корпус «Охматдиту» можна відновити протягом трьох місяців

Укрінформ
Впродовж двох-трьох місяців можна буде відновити новий корпус дитячої лікарні "Охматдит", яка постраждала від російського ракетного удару.

Про це сказав міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко в ефірі телемарафону "Єдині новини", передає кореспондент Укрінформу.

"Поки ще рано говорити (про терміни - ред.), але навіть сьогоднішня інформація набагато оптимістичніша, ніж та, що ми мали вчора. І якщо нам вдасться відновити електроживлення, то відділення за відділенням буде відновлено. Щодо нового корпусу, то не хотів би зараз говорити про терміни, бо ми розуміємо, що коли підуть вже будівельні роботи, то можуть бути скриті пошкодження, які не видно візуально. Але впродовж двох-трьох місяців саме будівельних робіт ми можемо відновити оцей новий корпус", - сказав Ляшко.

Він зазначив, що з іншими корпусами лікарні складніша ситуація.

Як повідомляв Укрінформ, у понеділок, 8 липня, Росія завдала ракетних ударів по Києву, Дніпру, Кривому Рогу та інших містах України. У столиці одна з ракет влучила в будівлю дитячої лікарні «Охматдит». Зруйновані два поверхи корпусу лікарні площею приблизно 400 кв. м. Пошкоджені кілька інших корпусів.

Кабінет міністрів спрямував з резервного фонду державного бюджету 100 млн грн на першочергові відновлювальні роботи в Охматдиті.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-