У Запоріжжі запрацював освітній центр для дітей переселенців

У Запоріжжі запрацював освітній центр для дітей переселенців

Фото
Укрінформ
У центрі прифронтового Запоріжжя відкрито новий освітній центр для дітей з родин ВПО, створений за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку USAID “Зміцнення громадської довіри (UCBI) та БФ “Support Ukraine Today”.

Про це журналістам повідомили у БФ “Support Ukraine Today”, передає Укрінформ.

“Центр може одночасно приймати до 50 дітей, а завдяки двозмінному формату навчання ми можемо охопити до 100 учнів щодня. Найбільшою групою є діти молодшого шкільного віку”, - наголосили у фонді.

Зазначається, що Центр допоможе дітям надолужити знання та не відставати від шкільної програми, знайти нових друзів та розкрити свої таланти.

У Запоріжжі запрацював освітній центр для дітей переселенців / Фото: Дмитро Смольєнко, Укрінформ

Освітній хаб розташований в безпечному підвальному приміщенні в центрі Запоріжжя. Заняття проводять на волонтерських засадах кваліфіковані педагоги, які також переїхали до Запоріжжя з тимчасово окупованих територій.

Читайте також: Американська асоціація юристів і USAID запускають проєкт для допомоги українцям

У Центрі також проводять тематичні заходи: спорт, арт-терапія, психологічні тренінги, експерименти, навчання без примусу, активні розваги, квести, кінозал, настільні ігри, майстер-класи.

Як повідомляв Укрінформ, у Херсоні домовилися з представниками USAID щодо поставки газопоршневих генераторів - додаткових джерел електричного живлення для міста.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-