Відбудова України - 2024

Відбудова України - 2024

Дайджест
Укрінформ
Як відзначали День Незалежності у світі - наші ексклюзивні фото. Де українці бачать своє майбутнє - опитування. Які програми має держава для підтримки населення - інтерв'ю Укрінформ.

33 РОКИ НЕЗАЛЕЖНОСТІ

Як відзначили День незалежності України у світі. Фото від власкорів Укрінформ: Берлін, Стамбул, Нью-Йорк, Варшава

Діаспора у центрі Стамбула до Дня Незалежності створили ланцюг єдності та провели мітинг проти російської агресії / Фото: Ольга Будник, Укрінформ

У Варшаві на День Незалежності України дякували полякам за допомогу і збирали гроші на ЗСУ / Фото: Юрій Банахевич, Укрінформ

Мер Нью-Йорка підняв український прапор з нагоди Дня Незалежності Фото: Володимир Ільченко, Укрінформ

У Берліні в День Незалежності України плели маскувальну сітку / Фото: Ольга Танасійчук, Укрінформ

Абсолютна більшість громадян хочуть будувати своє майбутнє в Україні

Якби референдум щодо проголошення державної незалежності України відбувався сьогодні, то абсолютна більшість українців (85%) підтримали б незалежність – результат опитування Фонду «Демократичні ініціативи» імені Ілька Кучеріва та Центру Разумкова.

Абсолютна більшість респондентів хочуть будувати своє майбутнє життя в Україні (86%), причому основна частка серед них демонструє однозначну налаштованість залишатися в Україні (59%).

Серед почуттів, які респонденти відчувають стосовно майбутнього України, однозначно превалює надія (61%), за нею йдуть – тривога (40%) та оптимізм (33,5%).

ІНТЕРВ’Ю УКРІНФОРМ

Оксана Жолнович, міністерка соціальної політики України

Ми не «міністерство виплат», ми - міністерство, яке формує стійкість кожної людини

Про кроки, які держава зробила на шляху створення сервісної допомоги, про наявні програми підтримки українців і про підсумки дворічного перебування на посаді міністра соціальної політики Укрінформ поговорив з очільницею Мінсоцу Оксаною Жолнович.

Оксана Жолнович. Фото: Руслан Канюка, Укрінформ
Оксана Жолнович. Фото: Руслан Канюка, Укрінформ

НОВИНИ ВІДБУДОВИ

ВІДЕО УКРІНФОРМ

Під програму кешбеку потрапляють усі види українських товарів - Свириденко

За наявності кешбека за купівлю українських товарів, від 74% до 92% споживачів готові користуватися цією послугою та надавати перевагу українському.

РЕПОРТАЖ УКРІНФОРМ

Екскурсія Ужгородом з відомим закарпатським гідом, істориком та гастроблогером, що третій рік служить в одному з батальйонів Закарпатської ТрО

У мирний час це була би розмова з інтелектуалом про блиск та злидні Ужгорода. Утім, зараз із Владиславом говоримо переважно про те, як сприймає та не сприймає рідне місто військовий, який третій рік на війні. Що тішить, що і хто дратує, що, навпаки, допомагає триматися. Які зміни після чергового приїзду впадають в око, а чого б краще не бачити. Де військовому у відпустці шукати міського затишку.

Фото: Сергій Гудака, фотокореспондента Укрінформу, пресофіцера Закарпатського ОТЦК та СП

Фото: Сергій Гудак, Укрінформ

СОЦМЕРЕЖІ

У столиці відбувся «Забіг у вишиванках» до Дня Незалежності

Першовідкривачами стали діти. Як проходив забіг з малечею - читайте на Facebook-сторінці Укрінформу.

Фото: Олександр Клименко, Укрінформ
Фото: Олександр Клименко, Укрінформ

Слідкуйте за відновленням України з нами - щовівторка ми збираємо усі головні новини, фото та відео відбудови. Підпишіться на нашу щотижневу розсилку Відбудова 2024, щоб дізнаватися усі новини відновлення України першими.

Якщо вам сподобалося, порекомендуйте нас друзям, щоб спільнота зацікавлених людей зростала. Наступний лист з новинами відбудови України очікуйте 3 вересня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-