У Апостоловому відновили водопостачання, що зникло після підриву росіянами Каховської ГЕС

У Апостоловому відновили водопостачання, що зникло після підриву росіянами Каховської ГЕС

Укрінформ
У селі Апостолове Криворізького району Дніпропетровської області відновили водопостачання, що зникло після підриву росіянами Каховської ГЕС.

Про це повідомив у Телеграмі начальник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак, передає Укрінформ.

«Мешканці Апостолового, що на Криворіжжі, з водою. Без централізованої послуги вони залишилися після того, як росіяни підірвали Каховську ГЕС», - йдеться в дописі.

Він зауважив, що зі зведенням магістрального водогону постала низка питань, які треба було вирішувати, аби під'єднати до нього місто.

«Над цим працювала велика команда. Представники ОВА, району та громади. А ще державних, приватних і комунальних підприємств. Це було непросто та, зрештою, маємо результат», - додав Лисак.

Як повідомляв Укрінформ, внаслідок підриву росіянами 6 червня 2023 р. Каховської ГЕС і обміління Каховського водосховища частина Дніпропетровської області залишилася без централізованого водопостачання. 13 серпня на повну потужність запрацював магістральний водогін «Інгулець-Південне водосховище», збудований задля забезпечення водою територій, які постраждали через підрив Каховської ГЕС.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-