ЦАХАЛ заявив про понад 200 вбитих бойовиків ХАМАСу під час операції в лікарні «Шифа»

ЦАХАЛ заявив про понад 200 вбитих бойовиків ХАМАСу під час операції в лікарні «Шифа»

Укрінформ
В Армії оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ) повідомили про ліквідацію понад 200 озброєних бойовиків угруповання ХАМАС під час рейду в лікарню «Шифа» у місті Газа.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Times of Israel.

Вчора бойовики ХАМАСу вийшли з лікарні «Шифа», де переховувалися, і відкрили вогонь по ізраїльських військах. Такі бої відбувалися кілька разів впродовж останніх днів, зазначили у ЦАХАЛі.

Під час здійснення рейду в лікарню у Газі війська Ізраїлю евакуювали цивільних осіб, пацієнтів та медичний персонал до іншої частини госпіталю, «яку ЦАХАЛ підготував, аби забезпечити належне медичне обслуговування».

Впродовж 27 березня десятки бойовиків ХАМАСу були ліквідовані в місті Аль-Карара на півдні анклаву та районі Хан-Юніса під назвою Аль-Амаль.

Читайте також: Армія оборони Ізраїлю підтвердила ліквідацію військового ватажка ХАМАСу

У ЦАХАЛі також додали, що на півдні Гази були виявлені та знищені сховища зброї ХАМАСу, а в центрі анклаву минулої доби кілька бойовиків угруповання були вбиті бригадою «Нахаль».

Як повідомлялося, станом на 23 березня Армія оборони Ізраїлю знищила понад 170 бойовиків і захопила 800 підозрюваних у тероризмі під час операції в лікарні «Шифа».

Фото:  ЕРА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-