США збили дві балістичні ракети хуситів у Червоному морі

США збили дві балістичні ракети хуситів у Червоному морі

Укрінформ
Сполучені Штати в суботу успішно уразили дві протикорабельні балістичні ракети та безпілотник єменських хуситів у Червоному морі.

Як передає Укрінформ, про це йдеться у дописі Центрального командування Збройних сил США (USCENTCOM) у соцмережі Х.

Один безпілотник хуситів був збитий американськими військовими 1 червня між 09:00 та 19:30 за місцевим часом у південній частині Червоного моря. На додачу до цього, сили Центрального командування спостерігали аварію двох інших дронів над Червоним морем.

Зазначається, що повідомлень про постраждалих або пошкодження з боку кораблів США, коаліції або торгових суден внаслідок атаки хуситів не надходило.

Також між 19:00 та 23:30 за місцевим часом у суботу USCENTCOM успішно знешкодили дві протикорабельні балістичні ракети хуситів у південній частині Червоного моря.

Читайте також: Китай закликає припинити напади на судна в Червоному морі, а також війни в Ємені й Газі

«Балістичні ракети були випущені у напрямку есмінця ВМС США Gravely та знищені у рамках самооборони, при цьому повідомлень про пошкодження або поранення з боку американських, коаліційних або комерційних кораблів не було», - зазначили військові.

Як повідомляв Укрінформ, 31 травня американські і британські винищувачі та військові кораблі завдали ударів по підземних об’єктах, ракетних пускових установках, пунктах командування та управління єменських хуситів.

Фото з сайту arabtimesonline.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-