Республіканці кажуть, що висуватимуть Трампа у президенти попри будь-яке рішення суду

Республіканці кажуть, що висуватимуть Трампа у президенти попри будь-яке рішення суду

Укрінформ
Республіканська партія має намір висунути Дональда Трампа кандидатом у президенти США, не зважаючи на те, яке покарання призначить йому суд у справі про підкуп порнозірки.

Як повідомляє Укрінформ, про це в інтерв’ю CNN заявила невістка експрезидента і співголова Національного комітету Республіканської партії США Лара Трамп.

“Ми мусимо будувати плани в міру розвитку ситуації, тож у нас буде кілька альтернативних варіантів. Що, зрештою, важливо, то це те, що ми висунемо Дональда Трампа кандидатом від Республіканської партії”, - сказ вона.

При цьому Лара Трампа наголосила, що республіканці “мають бути готовими до будь-чого”.

Читайте також: Трамп у разі перемоги обіцяє розсекретити документи про вбивство Кеннеді та теракт 11 вересня

Як повідомляв Укрінформ, Трамп став першим президентом США, засудженим за кримінальний злочин. Присяжні суду Мангеттену в Нью-Йорку визнали його винним за всіма пунктами обвинувачення у фальсифікації ділової документації у зв'язку з виплатою 130 тис. доларів порноакторці Стормі Деніелс напередодні виборів 2016 року за мовчання щодо сексуального зв'язку з ним.

11 липня відбудеться судове засідання, яке визначить міру покарання для Трампа.

Читайте також: Половина американців схвалюють засудження Трампа, третина - проти

За фальсифікацію ділової документації передбачено максимальне покарання у вигляді чотирьох років позбавлення волі. Замість тюремного ув'язнення Трампові може бути призначено домашній арешт, випробувальний термін, перебування під наглядом, штраф.

Фото: Pool

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-