У німецькому Мангаймі стався другий напад із ножем за тиждень, цього разу - на місцевого політика

У німецькому Мангаймі стався другий напад із ножем за тиждень, цього разу - на місцевого політика

Укрінформ
У німецькому місті Мангайм напали з ножем на кандидата на місцевих виборах.

Як передає Укрінформ з посиланням на BBC, цей випадок стався через п’ять днів після смертельного нападу з ножем на поліцейського у цьому ж місті.

Як зазначається, чоловік, якого називають кандидатом на місцевих виборах від ультраправої партії "Альтернатива для Німеччини" (АдН), отримав порізи внаслідок нападу.

Повідомляється, що інцидент стався поблизу ринкової площі міста у вівторок ввечері.

Місцевий штаб АдН заявив, що на їхнього кандидата напав чоловік, який зривав передвиборчі плакати. Постраждалого доставили до лікарні для надання медичної допомоги.

Малте Кауфманн, політик від АдН та депутат Бундестагу, ідентифікував жертву нападу як Генріха Коха, кандидата на виборах до міської ради, які мають відбутися 9 червня, хоча офіційно це не підтвердили.

Поліція Мангайма повідомила, що розповість деталі нападу пізніше. Однак у ЗМІ вже повідомили, що підозрюваного було заарештовано.

Цей випадок стався перед виборами до Європейського парламенту, які відбуваються у 27 країнах-членах ЄС.

Читайте також: У Німеччині екоактивісти зірвали виступ Шольца

Як повідомляв Укрінформ, у місті Мангайм на південному заході Німеччини невідомий з ножем напав на кількох людей, поранивши їх. Інцидент стався 31 травня на центральній площі міста.

Поліцейський, який отримав поранення внаслідок нападу під час заходу антиісламського руху Pax Europa (BPE) у Мангаймі, помер через два дні.

Фото: goettinger-tageblatt.de

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-