Ізраїльські військові заявили, що готові до можливої війни проти «Хезболли»

Ізраїльські військові заявили, що готові до можливої війни проти «Хезболли»

Укрінформ
Начальник Північного командування ЦАХАЛу генерал-майор Орі Гордін заявив, що військові готові знову протистояти терористичному угрупованню «Хезболла».

Про це повідомляє Times of Israel, передає Укрінформ.

«Минулого тижня ми завершили підготовку… до атаки на півночі. Я зустрічався з військами і командуванням; вони натреновані та налаштовані рішуче. Я впевнений, що вони зможуть виконати будь-яке завдання проти «Хезболли». Ми підготовлені, коли нам буде наказано, ворог зустріне сильну і готову армію», – сказав Гордін, виступаючи на церемонії з нагоди 18-ї річниці Другої ліванської війни.

Читайте також: Лідери 17 країн виступили із заявою щодо припинення війни в Газі

За його словами, за 8 місяців, відколи ізраїльські війська обмінюються вогнем з «Хезболлою», знищено близько 420 терористів і старших оперативників, терористична інфраструктура, яка створювалась роками.

"Ми ... продовжимо боротися, поки завдання не буде виконано, відновлюючи безпеку … на півночі. Ця відповідальність очевидна і лежить на наших плечах", - додав він.

Як повідомляв Укрінформ, прем'єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньягу відвідав північний кордон країни з Ліваном і заявив, що Ізраїль готовий до рішучих дій на півночі у відповідь на атаки «Хезболли».

Фото: АА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-