Британських десантників після висадки у Нормандії зустріли французькі прикордонники

Британських десантників після висадки у Нормандії зустріли французькі прикордонники

Укрінформ
Британські десантники, які відтворювали у Франції події Другої світової війни, були змушені проходити прикордонну перевірку.

Як повідомляє Укрінформ, про це пише Reuters

“Британських десантників, які відтворювали парашутну висадку за німецькою лінією оборони у рамках відзначення 80 річниці висадки союзників у Нормандії, зустріли французькі прикордонники на тимчасовому прикордонному посту”, - йдеться у матеріалі.

Зазначається, що негайно після приземлення у полі десантники встали в чергу та передали свої паспорти на перевірку французьким прикордонникам. “Близько 320 британських, бельгійських та американських десантників взяли участь у стрибку для відтворення подій 6 червня 1944 року”, - зауважує Reuters.

Читайте також: Макрон подякував українцям у своїй промові до дня висадки в Нормандії

Агентство нагадує, що після виходу Великої Британії із ЄС, громадяни країни більше не мають права на вільне пересування територією Євросоюзу та мусять проходити суворіші міграційні перевірки.

Як відомо, сьогодні у Франції тривають урочисті події з нагоди 80-ї річниці висадки союзних військ у Нормандії. На наступний день після урочистостей Президент Франції Еммануель Макрон прийме Президента України Володимира Зеленського в Єлисейському палаці в Парижі.

Фото: Jordan Pettitt/PA Wire

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-