США готові посилити санкції проти Росії й усіх, хто допомагає її воєнній машині - Держдеп

США готові посилити санкції проти Росії й усіх, хто допомагає її воєнній машині - Держдеп

Укрінформ
Після введення останньої масштабної хвилі санкцій уряд США розглядає можливість запровадження додаткових обмежень проти всіх, хто підживлює російський ВПК.

Про це заявив у четвер на пресбрифінгу речник Державного департаменту США Метью Міллер, передає власний кореспондент Укрінформу.

«Так, ми розглядаємо подальші дії (щодо введення санкцій – ред.)», - зауважив Міллер.

Але водночас він висловив сподівання, що іноземні компанії, які продовжують займатися переозброєнням та зміцненням оборонно-промислової бази Росії, врахують рішучість США та інших країн і двічі подумають перед тим, як робити наступні кроки.

«Ми чітко висловили свою стурбованість уряду КНР щодо дій, які китайські компанії вжили, щоби допомогти російській оборонно-промисловій базі. Ми чітко наголосили, що ці дії є неприйнятними, і країни Європи дали зрозуміти те саме»,- наголосив представник Держдепу.

Читайте також: Канада розширила санкції проти російських пропагандистів та ВПК

Він зауважив, що нові обмеження можуть бути запроваджені без вагань у разі необхідності.

Як повідомляв Укрінформ, у середу уряд США у взаємодії із партнерами по G7 оголосив про введення санкцій проти понад 300 фізичних та юридичних осіб у Росії та третіх країнах, які забезпечують підтримку її воєнної машини.

Фото: c-span.org

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-