Байден після невдалих дебатів запевнив донорів, що вірить у свою перемогу на виборах - Bloomberg

Байден після невдалих дебатів запевнив донорів, що вірить у свою перемогу на виборах - Bloomberg

Укрінформ
Президент США Джо Байден визнав, що його виступ на дебатах з Дональдом Трампом не був результативним, однак попросив спонсорів не відмовлятися від підтримки його виборчої кампанії.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Bloomberg.

"Я розумію стурбованість дебатами. Я розумію. Я провів не чудовий вечір", — сказав Байден під час збору коштів у маєтку американського мільярдера та менеджера хедж-фонду Баррі Розенштейна.

Водночас чинний президент США наголосив, що не балотувався б, якби не вірив, що зможе перемогти на виборах.

На заході для збору коштів були зокрема присутні актори Сара Джессіка Паркер та Меттью Бродерік , співголова Loews Corp. Джон Тіш , засновник Tiger 21 Майкл Зонненфельдт та продюсер кіно та телебачення Даррен Стар.

Як зазначається, провал Джо Байдена на дебатах також може зменшити його здатність залучати кошти, оскільки Трамп, ймовірний кандидат від Республіканської партії, завойовує нові позиції.

У штабі Джо Байдена заявили, що їм вдалося зібрати 27 мільйонів доларів на свою виборчу кампанію між днем ​​дебатів та вечором п’ятниці

Як повідомлялося, вперше теледебати у США відбулися ще до національних партійних з’їздів, тобто до офіційного висунення кандидатів.

У жовтні кандидати проведуть іще одні теледебати.

Читайте також: Відмовити Байдена від участі у виборах може лише родина й кілька радників - ЗМІ

60-ті президентські вибори у США відбудуться 5 листопада. Також пройдуть вибори обох палат Конгресу – Палати представників та третини Сенату.

Видання Politico написало, що у США після дебатів між чинним президентом Джо Байденом і кандидатом від республіканців Дональдом Трампом представники Демократичної партії обговорюють заміну Байдена на іншого кандидата на президентських виборах.

Фото: Wade Vandervort

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-