У Держдумі попросили Сбєрбанк припинити випуск карток із «райдужним єдинорогом»

У Держдумі попросили Сбєрбанк припинити випуск карток із «райдужним єдинорогом»

Укрінформ
У РФ члени комітету Держдуми із захисту сім'ї, питань батьківства, материнства та дитинства звернулись до керівництва Сбєрбанку щодо припинення випуску карток із «райдужним єдинорогом», оскільки він, на думку депутатів, є символікою руху ЛГБТ.

Про це повідомляє The Moscow Times, передає Укрінформ.

Зазначається, що у листі на ім'я голови Сбєрбанку Германа Грефа депутати просять «взяти до уваги думку батьків, депутатів нашого комітету щодо недопущення порушень чинного законодавства РФ та зупинити випуск "Дитячої ОщадКарти" з "райдужним єдинорогом" — символікою руху ЛГБТ».

При цьому стверджується, нібито до Держдуми надходять звернення від батьківської спільноти, де обурені випуском таких карток.

Читайте також: Понад 70% українців підтримують рівні права для ЛГБТ

Як повідомляв Укрінформ, у грудні 2022 року президент Володимир Путін підписав закони про заборону пропаганди нетрадиційних сексуальних стосунків, зміни статі, а також запровадив штрафи за їх пропаганду. У листопаді 2023 року Верховний суд РФ визнав неіснуючий «міжнародний громадський рух ЛГБТ» екстремістською організацією та заборонив його діяльність на території РФ.

Фото: sberbank.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-