Віцепрезидент Трампа хоче домогтися від усіх союзників вкладатися в безпеку

Віцепрезидент Трампа хоче домогтися від усіх союзників вкладатися в безпеку

Укрінформ
Кандидат у віцепрезиденти США сенатор Джей Ді Венс, який разом із Дональдом Трампом продовжуватиме боротьбу на президентських виборах, заявив, що добиватиметься від усіх союзників робити відповідні внески на безпеку.

Про це він заявив в ніч проти четверга, під час виступу на Національному з’їзді Республіканської партії у штаті Вісконсин, передає власний кореспондент Укрінформу.

«Разом ми подбаємо про те, щоби наші союзники розподіляли між собою тягар для забезпечення миру в усьому світі, і щоби більше не було можливостей «безоплатного проїзду» для націй, які зраджують щедрість американських платників податків», - заявив республіканський кандидат у віцепрезиденти США.

Він наголосив, що Америка посилатиме своїх дітей на війну «лише тоді, коли це буде необхідно», пославшись на досвід попереднього президентства Трампа, коли американські військові воювали проти ІДІЛ.

Крім того, Джей Ді Венс згадав у негативному контексті КНР, заявивши, що потрібно «зупинити Комуністичну партію Китаю, яка створює свій середній клас на спинах американських громадян».

Читайте також: Камала Гарріс запросила на дебати потенційного віцепрезидента команди Трампа

Загалом Венс побудував свою промову на життєвих прикладах робочого класу, звідки він вийшов родом сам, та який є основним електоратом республіканців. Крім того, він гостро розкритикував політику Джо Байдена і Демократичної партії в цілому.

Як повідомляв Укрінформ, цього тижня в Мілвокі (штат Вісконсин) проходить Національний з’їзд Республіканської партії США. Його делегати підтримали кандидатуру Дональда Трампа далі представляти партію на президентських виборах. Своєю чергою, Трамп оголосив, що обрав молодого сенатора Джей Ді Венса на посаду віцепрезидента у його команді на виборах в США.

Фото: CNN

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-