Кандидат Трампа у віцепрезиденти закликав Байдена негайно піти у відставку

Кандидат Трампа у віцепрезиденти закликав Байдена негайно піти у відставку

Укрінформ
Кандидат у віцепрезиденти США від команди Дональда Трампа Джей Ді Венс закликав чинного президента США Джо Байдена піти у відставку негайно.

Як передає Укрінформ, про це він написав у соцмережі X.

"Усі, хто закликає Джо Байдена припинити балотуватися, не закликаючи його також піти у відставку з посади президента, виявляють абсурдний рівень цинізму. Якщо ви не можете балотуватися, ви не можете займати посаду. Він повинен піти у відставку зараз", — написав Ді Венс.

Як повідомляв Укрінформ, цього тижня в Мілвокі (штат Вісконсин) проходить Національний з’їзд Республіканської партії США. Його делегати підтримали кандидатуру Дональда Трампа далі представляти партію на президентських виборах. Своєю чергою, Трамп оголосив, що обрав молодого сенатора Джей Ді Венса на посаду віцепрезидента у його команді на виборах в США.

Читайте також: Демократи чекають на заяву Байдена про відмову від виборів і готуються висувати Гарріс - ЗМІ

Джей Ді Венс відомий гучними заявами щодо України. Він, наприклад, виступав категорично проти американської військової домоги Києву. Венс також допускав, що Україні, можливо, доведеться поступитись територіями задля припинення війни з РФ.

Фото: CNN

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-