У Варшаві в басейні люди масово отруїлися хлором

У Варшаві в басейні люди масово отруїлися хлором

Укрінформ
У п’ятницю у Варшаві сталося масове отруєння хлором у басейні, внаслідок чого 60 людей були евакуйовані, ще 21 – доставлені в лікарні для обстеження.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Польське радіо.

Інцидент стався 26 липня ввечері у басейні «Полонез», правоохоронці затримали трьох осіб для з’ясування обставин, повідомила варшавська поліція.

Серед постраждалих від отруєння були діти. Деякі з потерпілих уже повернулися додому.

Поліція не розголошує подробиць розслідування, однак Яцек Вишневський зі столичної поліції підтвердив факт затримання трьох осіб.

«Це працівники басейну. Усі зібрані матеріали в цій справі будуть доставлені в прокуратуру для подальшого аналізу. Саме вона буде займатися справою», – поінформував він.

За словами Вишневського, станом на ранок суботи четверо дітей усе ще перебували в лікарні на обстеженні.

Басейном керує Центр спорту та відпочинку варшавського району Тарґувек. Директор закладу Яцек Пазук в інтерв’ю Польському радіо RDC розповів, що є дві версії: або система хлорування вийшла з ладу, або хтось із працівників припустився помилки.

Читайте також: На Харківщині через отруєння шкідливими газами загинули двоє людей

Результати попередніх аналізів води показали, що норми вмісту хлору значно перевищені. Басейн найближчим часом буде закритий.

Як повідомляв Укрінформ, кількість загиблих в індійському південному штаті Тамілнад унаслідок вживання сурогатних алкогольних напоїв зросла до 54 осіб.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-