Суттєва частина глобальних спільнот тепер вважає РФ законною ціллю для будь-яких операцій - Подоляк

Суттєва частина глобальних спільнот тепер вважає РФ законною ціллю для будь-яких операцій - Подоляк

Укрінформ
Радник керівника Офісу Президента України Михайло Подоляк у зв'язку з ситуацією в Курській області РФ заявив, що тепер суттєва частина глобальних спільнот вважає РФ законною ціллю для будь-яких операцій і типів зброї.

Про це йдеться у дописі Подоляка в Телеграмі, передає Укрінформ.

"Абсолютно спокійна, зважена, об’єктивна, базована на розумінні духу міжнародного права та принципів ведення оборонної війни – саме такою є міжнародна реакція на події в Курській області РФ", - зауважив радник керівника ОПУ.

Подоляк зазначив: "Неможливе стало можливим, і міфічна російська брутальність та "бєспрєдєльность" обернулися проти самої Росії. Собаку, вибачте, справедливо визнали скаженим. Тепер суттєва частина глобальних спільнот вважає РФ законною ціллю для будь-яких операцій і типів зброї".

"Йдеться про результат величезної дипломатичної, юридичної, просвітницької роботи. Окрім армії окупанта, Україна також успішно боре історично сильні проросійські симпатії в деяких регіонах світу та страх ескалації на Заході", - підкреслив Подоляк.

Читайте також: Події у Курській області підривають авторитет Путіна і можуть посилити позиції України - Bloomberg

Як повідомляв Укрінформ, у коментарі Естонському радіо експерт із безпеки Райнер Сакс заявив, що прорив у Курській області може мати довгострокові наслідки для РФ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-