Команда Гарріс визначилася з кількістю і часом проведення теледебатів

Команда Гарріс визначилася з кількістю і часом проведення теледебатів

Укрінформ
Команда кандидатки Камали Гарріс візьме участь загалом у трьох теледебатах під час виборчої кампанії: двох президентських і одних віцепрезидентських.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє The Hill з посиланням на заяву команди Гарріс, поширену в четвер.

«Якщо припустити, що Трамп таки з'явиться 10 вересня на дебати з Гарріс, то губернатор Волз (кандидат на посаду віцепрезидента від демократів - ред.)  зустрінеться з Джей Ді Венсом (кандидатом від республіканців - ред.) 1 жовтня. Також американський народ матиме ще одну можливість побачити віцепрезидентку і Дональда Трампа на сцені дебатів у жовтні», - зазначив Майкл Тайлер, директор з комунікацій кампанії Камали Гарріс.

За його словами, що більше Трамп і Венс «грають в ігри, то більш невпевненими і несерйозними» постають перед американським народом.

Читайте також: Кандидат у віцепрезиденти від Гарріс у жовтні проведе дебати з кандидатом від Трампа

Гарріс погодилася провести дебати з Трампом 10 вересня на телеканалі ABC News. Експрезидент запропонував ще два поєдинки - 4 вересня на Fox News і 25 вересня на NBC News.

Водночас у заяві команди Гарріс вказано, що кандидатка не братиме участі у цих двох теледебатах, натомість зустрінеться з Трампом у жовтні, за умови, що він дебатуватиме з нею 10 вересня.

Волз та Венс погодилися на дебати 1 жовтня на телеканалі CBS News.

Читайте також: Венс на трьох недільних телешоу атакував Гарріс і виправдовував Трампа

Крім того, Венс запропонував провести ще один віцепрезидентський поєдинок 18 вересня на телеканалі CNN. Команда Гарріс у своїй заяві згадала лише одні дебати на рівні віцепрезидентів.

Як повідомлялося, станом на 14 серпня Камала Гарріс випереджає Дональда Трампа у п’ятьох з семи ключових штатів у передвиборчих президентських перегонах.

Фото: Facebook / Kamala Harris

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-