Волз прийняв номінацію на посаду віцепрезидента США від демократів

Волз прийняв номінацію на посаду віцепрезидента США від демократів

Укрінформ
Губернатор штату Міннесота Тім Волз прийняв номінацію на посаду віцепрезидента США від Демократичної партії на партійному з’їзді в Чикаго.

Про це він сказав під час виступу, передає Укрінформ із посиланням на MSNBC.

«По-перше, я вдячний віцепрезиденту Гарріс. Вдячний за те, що довірили мені та запросили стати частиною цієї неймовірної кампанії. Вдячний президенту Джо Байдену за чотири роки сильного й історичного лідерства. Це честь мого життя прийняти вашу номінацію на посаду віцепрезидента США», - сказав Волз.

Під час виступу він також розповів про свій шлях від учителя до конгресмена, досягнення на посаді губернатора Міннесоти та ряд інших питань.

Читайте також: Гілларі Клінтон: Камала дбає про всіх американців, Дональд - лише про себе

Як повідомляв Укрінформ, кандидат на посаду віцепрезидента США від демократів губернатор Міннесоти Тім Волз пообіцяв, що його команда на чолі із Камалою Гарріс у разі перемоги на виборах знизить податки для середнього класу.

У Чикаго 19–22 серпня проходить національний з’їзд Демократичної партії США, мета якого - затвердження Гарріс кандидатом на посаду президента.

У середу, третій день з’їзду, перед делегатами виступили експрезидент Білл Клінтон, колишня спікерка Палати представників Ненсі Пелосі, міністр транспорту Піт Буттіджідж, співак Стіві Вандер, який виконав один із старих хітів, відома тележурналістка Опра Вінфрі.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-