Пентагон допоможе Секретній службі США у захисті кандидатів на найвищі посади перед виборами

Пентагон допоможе Секретній службі США у захисті кандидатів на найвищі посади перед виборами

Укрінформ
Міністерство оборони США надасть Секретній службі країні підтримку в захисті кандидатів на пост президента та віцепрезидента напередодні виборів, які заплановані на 5 листопада.

Про це під час щоденного брифінгу заявила заступниця речника Міністерства оборони США Сабріна Сінгх, передає Укрінформ.

«Пентагон нещодавно отримав запит на допомогу від Міністерства внутрішньої безпеки щодо додаткової військової підтримки, яка буде надана основним кандидатам у президенти та віцепрезиденти. Міністр оборони схвалив цей запит, і наказав командувачу Північного командування США планувати й надавати підтримку Секретній службі Сполучених Штатів у різних місцях у США під час виборчої кампанії 2024 року», - сказала вона.

Сінгх додала, що Міноборони США надаватиме підтримку з захистом, яка триватиме до виборів 5 листопада 2024 року, з очікуваним продовженням цієї підтримки вже обраного президента та обраного віцепрезидента до інавгурації 20 січня 2025 року.

Читайте також: У США попередили про хвилю російської дезінформації перед виборами

Як повідомляв Укрінформ, Секретна служба США відправила у відпустку щонайменше п’ятьох агентів, включно із головою польового офісу в Піттсбурзі, через розслідування замаху на колишнього американського президента й діючого кандидата на посаду глави Білого дому Дональда Трампа у липні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-