Дебати у США: більшість глядачів вважають, що Гарріс перевершила Трампа

Дебати у США: більшість глядачів вважають, що Гарріс перевершила Трампа

Опитування
Укрінформ
63% учасників опитування телеканалу CNN, проведеного SSRS серед зареєстрованих виборців, вважають, що на теледебатах у вівторок краще виступила кандидатка у президенти США від Демократичної партії Камала Гарріс.

Такі дані опубліковані на сайті CNN, передає Укрінформ.

Зазначається, що Трампа підтримали 37% респондентів.

До дебатів думка цих же виборців щодо того, хто з кандидатів виступить краще, була розділена рівномірно: 50% вважали, що це зробить Гарріс, а 50% підтримували Трампа.

На запитання, хто з претендентів на пост президента краще розуміє потреби американців, 44% респондентів відповіли, що Гарріс, а 40% - Трамп. Водночас більшість учасників опитування вважають, що з економічними завданнями країни краще б впорався Трамп, ніж Гарріс (55% проти 35%).

Більшість (82%) зареєстрованих виборців, які дивилися дебати у вівторок, кажуть, що вони не вплинули на їхній вибір кандидата в президенти США. Ще 14% учасників опитування сказали, що дебати змусили їх замислитися над своїм вибором, але не змінили їхньої думки, а 4% респондентів зауважили, що після дебатів змінили свою думку про те, за кого вони голосуватимуть.

Читайте також: Трамп відмовився відповідати, чи хотів би він перемоги України

Як наголошує телеканал, опитування CNN було проведено за допомогою текстових повідомлень серед 605 зареєстрованих виборців у США, які сказали, що вони спостерігали за дебатами у вівторок, і результати опитування відображають лише погляди спостерігачів за дебатами. Респонденти були набрані для участі перед дебатами та були відібрані шляхом опитування членів SSRS Opinion Panel, національної репрезентативної групи, набраної за допомогою методів вибірки на основі ймовірностей. Результати для повної вибірки спостерігачів за дебатами мають похибку вибірки плюс-мінус 5,3%.

Читайте також: Президентські дебати в США: Гарріс помстилася Трампу за поразку Байдена

Після попередніх дебатів між президентом Джо Байденом і Дональдом Трампом, 67% учасників аналогічного опитування заявили, що краще виступив Трамп.

Як повідомляв Укрінформ, у вівторок у США пройшли перші телевізійні дебати між кандидатами в президенти від Демократичної партії Камалою Гарріс та Республіканської – Дональдом Трампом.

Фото: АА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-