Шойгу знову прилетів до Пхеньяна на переговори із Кім Чен Ином

Шойгу знову прилетів до Пхеньяна на переговори із Кім Чен Ином

Укрінформ
Секретар Ради безпеки Росії Сергій Шойгу у п’ятницю вчергове відвідав КНДР для «стратегічного діалогу» з північнокорейським диктатором Кім Чен Ином.

Як передає Укрінформ, про це з посиланням на російські пропагандистські медіа повідомляє Yonhap.

«Російська делегація на чолі з секретарем Ради безпеки Сергієм Шойгу у п’ятницю відвідала Північну Корею і була прийнята лідером КНДР Кім Чен Ином. У межах стратегічного діалогу між нашими країнами відбувся предметний обмін думками із корейськими колегами щодо широкого кола питань двостороннього та міжнародного порядку денного», - цитує російське повідомлення Yonhap.

Інші подробиці поїздки ексміністра оборони Росії Шойгу до КНДР та його переговорів із очільниками північнокорейського режиму наразі невідомі.

Цей візит відбувається на тлі стрімкого поглиблення військової співпраці між Північною Кореєю і Росією та постачання Пхеньяном Москві зброї для підтримки російського вторгнення в Україну.

Читайте також: Військова співпраця Росії з КНДР є порушенням санкцій Радбезу ООН - Євросоюз у МАГАТЕ

Національна розвідувальна служба Південної Кореї раніше заявила, що уважно стежить за можливим візитом очільниці МЗС КНДР Чхве Сон Хуей до Росії.

Як повідомляв Укрінформ, північнокорейське державне інформагентство KCNA вперше оприлюднило фото виробничих майданчиків та центрифуг, у яких виробляється збагачений уран для створення Пхеньяном ядерних бомб.

Фото: Yonhap

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-