Ізраїль заявив про ліквідацію ще одного ватажка «Хезболли»

Ізраїль заявив про ліквідацію ще одного ватажка «Хезболли»

Укрінформ
Ізраїльські військові 10 жовтня заявили, що ліквідували ще одного важливого члена «Хезболли» Адхама Джахаута, який відповідав за розвідку.

Про це повідомляє Radio Liberty, передає Укрінформ.

Адхам Джахаут, член «Голанської терористичної мережі» у складі «Хезболли», був убитий внаслідок авіаудару в районі Кунейтра в Сирії, повідомили в Армії оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ).

Джахаут передавав «Хезболлі» розвідувальні дані від джерел сирійського режиму і сприяв операціям проти Ізраїлю на Голанських висотах, заявили в ЦАХАЛі.

Ізраїль анексував Голанські висоти після захоплення їх у Сирії під час війни на Близькому Сході 1967 року. Анексія не була визнана більшістю країн світу.

Читайте також: Ізраїльські військові ліквідували у Бейруті начальника штабу «Хезболли»

Також ізраїльські військові заявили 10 жовтня, що ліквідували двох командирів «Хезболли» на півдні Лівану, а їхні військові літаки завдали ударів про складах боєприпасів у районі Бейрута і на півдні Лівану. Імена цих двох командирів поки не оприлюднювали.

Як повідомляв Укрінформ, Біньямін Нетаньягу заявив, що після знищення лідера ліванського угруповання «Хезболла» Хасана Насралли ізраїльські військові ліквідували двох його наступників.

Фото: Israel Defense Forces

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-