Procter&Gamble припускає, що не зможе продовжувати роботу в рф

Procter&Gamble припускає, що не зможе продовжувати роботу в рф

Укрінформ
Виробник господарських товарів Procter&Gamble заявив, що, ймовірно, не зможе продовжувати роботу в росії через санкції, обмеження щодо фінансових установ, грошово-кредитного контролю та проблеми з поставками.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Reuters із посиланням на заяву компанії.

P&G назвала вплив війни на своїх роздрібних клієнтів, постачальників і дистриб'юторів фактором, який визначає, чи зможе компанія залишатися в росії, йдеться у повідомленні.

У росії працює близько 2,5 тисячі працівників P&G.

Компанія заявила, що існує «високий рівень невизначеності щодо того, як розвиватиметься війна, якою буде її тривалість та остаточне вирішення».

Procter&Gamble також зазначила, що два її заводи в Україні можуть бути знищені, що призведе до фінансового збитку. В Україні працює близько 500 робітників P&G.

За словами керівників компанії, до війни бізнес P&G в росії та Україні становив від 1,5% до 2% її чистих продажів і глобального прибутку.

Читайте також: Федоров розповів про нові антиросійські санкції від технологічних компаній

Як повідомлялося, 24 лютого розпочалося повномасштабне вторгнення російських військ в Україну, вони обстрілюють і руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

США, Європейський Союз та інші країни світу застосували санкції проти країни-агресора, міжнародна ізоляція якої посилюється з кожним днем. Багато компаній оголосили про припинення роботи в рф та вихід із спільних проєктів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-