Відновлення економіки: Зеленський запросив сінгапурських інвесторів на спільну із ЄС конференцію

Відновлення економіки: Зеленський запросив сінгапурських інвесторів на спільну із ЄС конференцію

Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський запросив сінгапурських інвесторів узяти участь у спільній із Євросоюзом конференції з питань відновлення, реформування та модернізації української економіки, яка відбудеться у Берліні.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Офісу Президента.

«Глава держави на полях саміту «Діалог Шангрі-Ла» провів зустріч із топменеджерами провідних сінгапурських інвестиційних компаній», - ідеться у повідомленні.

У заході взяли участь керівники суверенного фонду Сінгапуру GIC, інвестфонду Temasek Holdings, компанії Wilmar International, Федерації бізнесу Сінгапуру, інвестиційної компанії Blackstone Singapore, телекомунікаційного оператора SingTel, компанії Universal Success Enterprises, будівельної компанії Meinhardt Group.

Президент наголосив, що навіть у складних умовах війни українська економіка знаходить шляхи для розвитку та зростання, адаптуючись до нових обставин.

Глава держави подякував сінгапурським бізнесменам, які продовжують працювати в Україні у важкий для Української держави, зберігають робочі місця.

Зеленський висловив переконання, що подальший розвиток українсько-сінгапурської торговельної співпраці має великий потенціал, особливо в галузі технологій та інновацій.

Читайте також: У Сінгапурі Умєров обговорив із міністром оборони Японії подальшу допомогу Україні

Він підтвердив налаштованість України створювати додаткові привабливі стимули для інвесторів.

Глава держави запросив сінгапурських інвесторів узяти участь у конференції з питань відновлення, реформування та модернізації української економіки у Берліні.

Там буде презентована програма мобілізації міжнародної фінансової підтримки, реалізації довгострокових проєктів та створення привабливих умов для інвестування в економіку України.

Як повідомляв Укрінформ, Зеленський у Сінгапурі бере участь у безпековій конференції «Діалог Шангрі-Ла».

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-