Кабмін розширив напрямки використання коштів для створення містобудівного кадастру

Кабмін розширив напрямки використання коштів для створення містобудівного кадастру

Укрінформ
Кабінет міністрів України вніс зміни до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для створення містобудівного кадастру на державному рівні.

Про це повідомив у Телеграмі постійний представник уряду у Верховній Раді Тарас Мельничук, передає Укрінформ.

«Внесено зміни до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для створення містобудівного кадастру на державному рівні. Доповнено перелік напрямів, за якими можуть використовуватися бюджетні кошти для створення та функціонування містобудівного кадастру", - повідомив Мельничук.

Зокрема, кошти тепер можуть бути спрямовані на організацію та забезпечення хостингу, обслуговування технічної інфраструктури, а також на розроблення, супроводження та модернізацію програмного забезпечення містобудівного кадастру та його складових частин.

Крім того, передбачено фінансування заходів із забезпечення ведення, адміністрування та обслуговування містобудівного кадастру, включаючи навчання користувачів.

Читайте також: Уряд схвалив запуск електронного Містобудівного кадастру

Уряд також дозволив використовувати кошти на технічне і технологічне забезпечення функціонування кадастру, забезпечення електронної інформаційної взаємодії між кадастром та іншими публічними електронними реєстрами, а також на створення та впровадження комплексних систем захисту інформації.

Як повідомляв Укрінформ, з початку роботи Єдиної державної електронної системи у сфері будівництва (ЄДЕССБ) у ній працюють понад 105 тис. зареєстрованих користувачів, зокрема, архітектори, інженери-проєктувальники, працівники архітектурно-будівельного контролю, девелопери.

Фото: КМУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-