В Україні через війну і техпорушення знеструмлені 527 населених пунктів

В Україні через війну і техпорушення знеструмлені 527 населених пунктів

Укрінформ
Станом на ранок 9 жовтня через бойові дії та технологічні порушення залишаються без електропостачання 527 населених пунктів.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Міністерство енергетики.

"Минулої доби енергетики відновили живлення для 16 268 споживачів, що були знеструмлені внаслідок бойових дій та технологічних порушень. На ранок залишаються частково або повністю знеструмленими через бойові дії та техпорушення 527 населених пунктів", - йдеться у повідомленні.

Упродовж минулої доби через обстріли фіксувалися знеструмлення у Донецькій, Сумській та Харківській областях.

За інформацією Міненерго, станом на ранок 9 жовтня внаслідок бойових дій залишаються без світла 80,3 тис. споживачів на Донеччині, 3,7 тис. - у Запорізькій області, близько 12,4 тис. - на Сумщині, понад 40 тис. - на Харківщині, 1,9 тис. - на Чернігівщині.

У Херсоні знеструмлено понад 4 тис. споживачів, в області - понад 25 тис.

Через технологічні причини залишаються без електропостачання 79 споживачів на Сумщині, 45 - на Чернігівщині, 661 - на Київщині, 2,6 тис. споживачів - у Запорізькій області та 4,9 тис. - на Одещині. Через негоду на Волині знеструмлено два населених пункти, один із них - частково.

Читайте також: З початку російського вторгнення Японія відправила в Україну 12 вантажів «енергетичної» допомоги

Як повідомлялось, станом на ранок 8 жовтня через бойові дії та технологічні порушення було знеструмлено 546 населених пунктів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-