Кулеба їде до Польщі та Бельгії

Кулеба їде до Польщі та Бельгії

Укрінформ
Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба 28-29 серпня відвідає із робочими візитами Польщу та Королівство Бельгія, де візьме участь у неформальній зустрічі глав МЗС країн Європейського Союзу.

Про це повідомило зовнішньополітичне відомство України, передає Укрінформ.

Зазначається, що 28 серпня в Польщі Кулеба проведе двосторонні переговори з польським колегою Радославом Сікорським. Український та польський міністри разом візьмуть участь у форумі Campus — the Future of Poland в місті Ольштин.

29 серпня у Брюсселі Кулеба візьме участь у неформальній зустрічі міністрів закордонних справ країн Євросоюзу. Ключовими темами обговорення стануть посилення військової підтримки України з боку ЄС і держав-членів, зміцнення спроможностей ППО, просування переговорів про вступ України до ЄС, залучення якнайширшої глобальної підтримки Формули миру на шляху до другого Саміту миру.

Читайте також: Боррель після атаки РФ по Україні знову закликав зняти обмеження на використання західної зброї

Як повідомляв Укрінформ, після масованої ракетної атаки Росії 26 серпня Кулеба закликав партнерів дозволити Україні далекобійні удари по військових цілях на території РФ та домовитися про використання ППО для збивання ракет і дронів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-