Зеленський зустрівся із Шольцом і подякував за лідерство в посиленні української ППО

Зеленський зустрівся із Шольцом і подякував за лідерство в посиленні української ППО

Відео
Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський під час зустрічі із Федеральним канцлером Німеччини Олафом Шольцом подякував йому за лідерство в посиленні нашої ППО.

Як передає Укрінформ, про це глава української держави повідомив у Телеграмі.

«У Німеччині провів зустріч із Федеральним канцлером Олафом Шольцом. Дякую за надання Україні комплексної допомоги, насамперед військової, від початку повномасштабного російського вторгнення. Це дуже важливо. Саме це є фундаментом нашої успішної боротьби за незалежність України. Дякую за лідерство в посиленні нашої ППО, що зберігає життя українців», - написав Зеленський за підсумком зустрічі.

Президент також повідомив, що під час перемовин йшлося й про імплементацію Формули миру та підготовку до другого Саміту миру.

Читайте також: Зеленський та Остін обговорили наповнення нового пакету оборонної підтримки

«Дякую, що разом робимо все для того, щоб наблизити справедливий мир», - зазначив глава Української держави.

Як повідомлялося, сьогодні Президент Володимир Зеленський перебуває у Німеччині. Окрім участі в засіданні Контактної групи з питань оборони України, він провів переговори з міністрами оборони США та Німеччини Ллойдом Остіном і Борисом Пісторіусом. Після зустрічі з канцлером Німеччини Олафом Шольцом глава Української держави планує відвідати Італію, де візьме участь у Міжнародному економічному форумі «Амброзетті», проведе переговори з головою Ради міністрів Італії Джорджею Мелоні.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-