Тисяча для вакцинованих: заявки вже подали 3,2 мільйона українців

Тисяча для вакцинованих: заявки вже подали 3,2 мільйона українців

Укрінформ
Учасники пілотного проєкту "єПідтримка" з виплати 1000 грн вакцинованим проти COVID-19 оформили понад 1,2 мільйона заявок на виплату, а загалом на участь у програмі записалися вже 3,2 мільйона українців.

Про це повідомляє Міністерство економіки, передає Укрінформ із посиланням на Урядовий портал.

"...Станом на сьогодні учасниками пілотного проєкту оформлено понад 1,2 мільйона заявок на виплату. Всього наразі на участь записалися 3,2 мільйона українців", - йдеться у повідомленні.

У Мінекономіки нагадали, що цього тижня програма тестується, а для всіх українців послуга стане доступною 19 грудня.

Кошти на картки українців надійдуть впродовж 10 днів після старту програми, подання заявки та проходження верифікації на відповідність критеріям програми.

"За ці кошти можна буде придбати абонемент у спортзал чи фітнес-клуб, відвідати кінотеатр, театр, музей, купити квитки на залізничні та авіаперевезення по Україні, придбати книжки", - уточнили у Мінекономіки.

Як повідомляв Укрінформ, Президент Володимир Зеленський анонсував, що з 19 грудня в Україні запрацює програма з надання 1 тис. грн громадянам, які пройшли повний курс вакцинації проти COVID-19. Виплата здійснюватиметься у вигляді ваучерів, сертифікатів або депозитів. За умовами програми, картка єПідтримка діятиме 4 місяці з дня отримання коштів.

13 грудня стартував пілот проєкту «єПідтримка», який дозволить отримати тисячу гривень вакцинованим проти коронавірусу. Для тих українців, хто не братиме участь у бета-тестуванні проєкту «єПідтримка», послуга буде доступна з 19 грудня. Заявку можна подати до кінця терміну дії програми, тобто до 18 грудня 2022 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-