НАЗК розпочало моніторинг способу життя заступника директора ДБР Удовиченка

НАЗК розпочало моніторинг способу життя заступника директора ДБР Удовиченка

Ексклюзив
Укрінформ
Національне агентство з питань запобігання корупції розпочало моніторинг способу життя першого заступника директора Державного бюро розслідувань Олександра Удовиченка.

Про це у ексклюзивному коментарі Укрінформу повідомила пресслужба агенства.

Зазначається, що моніторинг було розпочато у відповідь на звернення народного депутата Олександра Дубінського.

НАЗК надало Укрінформу копію листа голови НАЗК Віктора Павлущика нардепу Дубінському, а якому йдеться про те, що моніторинг способу життя Удовиченка вже триває.

«Національне агентство розглянуло Ваше звернення щодо можливих протиправних діянь першого заступника директора Державного бюро розслідувань Удовиченка Олександра Федоровича та інформує, що викладену в ньому інформацію буде враховано під час здійснення моніторингу способу життя вказаної особи, який наразі триває», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: НАЗК виявило у депутата від забороненої ОПЗЖ Кісільова незаконних статків на 70 мільйонів

Як повідомлялося, раніше hromadske опублікувало розслідування, в якому стверджується, що перший заступник директора Державного бюро розслідувань і керівник Головного слідчого управління ДБР Олександр Удовиченко живе у квартирі елітному столичному ЖК Regent Hill вартість якої сягає майже $1 млн. Проте в декларації посадовця згадки про цю нерухомість відсутні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-