Український інститут запустив у 20 аеропортах Європи кампанію вдячності

Український інститут запустив у 20 аеропортах Європи кампанію вдячності

Укрінформ
Український інститут запустив кампанію вдячності європейській спільноті за непохитну підтримку України під час жорстокого вторгнення РФ.

В межах кампанії на екранах 20 аеропортів покажуть повідомлення солідарності від європейців та щиру вдячнУість у відповідь від українців, передає Укрінформ із посиланням на Український інститут.

У Лондоні, Мюнхені, Дюссельдорфі, Римі, Мілані, Мадриді, Празі, Ризі, Таллінні та інших містах організатори кампанії покажуть, що навіть незначна на перший погляд допомога або підтримка насправді є важливою.

«Хоча російська війна проти України повільно зникає зі світових медіа, Європа демонструє непохитну підтримку України. Українці помічають навіть те, що може здатися найменшим виявом уваги: добрі слова, пости солідарності у соціальних мережах чи український прапор у вікні. Український інститут зробив ці значущі дії помітними», - зазначила керівниця відділу комунікацій Українського інституту Ксенія Калина.

Ще одним елементом кампанії стали мініатюрні газети - видання кишенькового формату, які прирівнюють реальні пости європейців до газетних шпальт. Маленькі «газети» розповсюджуються у людних кафе та місцевих бізнесах.

Кампанія продовжиться 24 серпня на масових акціях у європейських містах - там розгорнуть десятиметрові стрічки-банери зі словами підтримки від європейців та вдячності - від України, як символи солідарності Європи з Україною.

Читайте також: Суспільні ЗМІ Латвії запустили кампанію підтримки України

Кампанію доповнює виставка, що стартує 24 серпня в аеропорту "Мадрид-Барахас ім. Адольфо Суареса". У серії плакатів розповідають історію іспанця, який написав пост на підтримку України і започаткував ланцюгову реакцію допомоги.

«Ця історія української вдячності, яка шириться Європою у величезній хвилі дописів, вподобань, візуальних роликів та мітингів, висвітлить важливість маленьких зусиль, які можуть привести до великих змін», - зазначили в Українському інституті.

Як повідомляв Укрінформ, Україна проводить переговори із Польщею щодо відкриття філії Українського інституту.

Фото ілюстративне: Twitter/@_G12

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-