Уряд погодив експеримент із дуальної освіти для підготовки фахівців з реабілітації

Уряд погодив експеримент із дуальної освіти для підготовки фахівців з реабілітації

Укрінформ
Кабінет міністрів погодив пропозицію Міністерства охорони здоровʼя щодо реалізації експериментального проєкту із запровадження дуальної форми здобуття вищої освіти для підготовки фахівців з реабілітації.

Про це повідомив постійний представник КМУ у Верховній Раді Тарас Мельничук у Телеграмі, передає Укрінформ.

"Погоджено пропозицію Міністерства охорони здоровʼя стосовно реалізації протягом двох років експериментального проєкту щодо запровадження дуальної форми здобуття вищої освіти для підготовки фахівців з реабілітації у сфері охорони здоровʼя", - написав Мельничук.

За його словами, уряд також затвердив Порядок реалізації експериментального проєкту. Водночас встановлено, що загальні умови запровадження у вишах дуальної форми здобуття вищої освіти для підготовки фахівців з реабілітації, які не визначені Порядком, визначаються Положенням про дуальну форму здобуття фахової передвищої та вищої освіти, затвердженим наказом Міністерство освіти і науки №426.

Читайте також: Сучасні центри реабілітації для військових і ветеранів відкриють в усіх регіонах - Шмигаль

Як повідомлялося, дуальна форма здобуття освіти передбачає поєднання навчання осіб у закладах освіти з навчанням на робочих місцях в установах та організаціях для набуття певної кваліфікації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-