Зеленський привітав українців з Днем фізичної культури і спорту

Зеленський привітав українців з Днем фізичної культури і спорту

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський привітав українців з Днем фізичної культури і спорту.

Як передає Укрінформ, у вітанні на сторінці Президента у Фейсбуці ідеться: "Сьогодні день вдячності всім українським спортсменам, тренерам, командам підтримки за всю ту гордість, яку українці відчувають, коли синьо-жовтий прапор здіймається на світових спортивних майданчиках".

За словами Зеленського, "сьогодні День фізичної культури і спорту. За кожною спортивною перемогою – робота та надії багатьох людей. Часто буває, що ми не бачимо їхніх емоцій, переживань. Але без їхньої праці не буває спортивних досягнень. Так само не буває великого спорту без щоденної роботи вчителів фізичної культури, спортивних секцій, шкіл, клубів – усієї спортивної інфраструктури країни".

Читайте також: Маємо вибудувати єдину політику управління спортивною інфраструктурою під час війни - Мінмолодьспорту

"І навіть зараз, у час війни, - підкреслив глава держави, - ми можемо пишатися нашими людьми, які навчають дітей здорового способу життя, навчають спорту".

Президент подякував усім українським спортсменам, тренерам, "кожному й кожній, хто старається, попри все, розвивати український спорт, усім, хто популяризує спорт".

"Дякую всім українським учителям фізкультури та всім українським сімʼям, які стараються навчати дітей активного й здорового способу життя", - зазначив він.

Як повідомлялося, День фізичної культури і спорту в Україні відзначається в другу суботу вересня.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-