Мінцифри і МОН працюють над стратегією цифрової трансформації системи освіти - Федоров

Мінцифри і МОН працюють над стратегією цифрової трансформації системи освіти - Федоров

Укрінформ
Профільні міністерства активно працюють над стратегією цифрової трансформації системи освіти.

Про це віцепрем'єр-міністр з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій – міністр цифрової трансформації Михайло Федоров заявив під час заходу "Редколегія. Саміт", повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Ми зараз займаємося перезавантаженням Міністерства освіти і науки. Новий міністр, нова команда. Ми вже сформували певну стратегію трансформації всієї системи освіти», - сказав Федоров.

Читайте також: Україна не працює над проведенням виборів у Дії - Федоров

За його словами, Мінцифри працює над удосконаленням презентованого 1 вересня Президентом Володимиром Зеленським інноваційного освітнього цифрового застосунку «Мрія».

Як повідомлялося, застосунок «Мрія» допомагатиме дитині, батькам і вчителям ефективніше орієнтуватися в навчальному процесі та поза його межами, вчасно вказуватиме, на що звернути увагу, чому присвятити більше часу. Він міститиме бібліотеку контенту, який потрібен саме цій дитині, інформацію про освітні програми, курси, відеоматеріали, позашкільні активності, олімпіади, гуртки.

Читайте також: В Україні з'явився новий освітній застосунок «Мрія» - Зеленський

Прем’єр-міністр Денис Шмигаль заявляв, що Міністерство цифрової трансформації та Міністерство освіти і науки конкретні напрацювання щодо змін в освітній сфері презентують до кінця року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-