Google анонсував збільшення платних ігор у Play Store

Google анонсував збільшення платних ігор у Play Store

Укрінформ
Google оголосив, що цього року компанія планує запровадити більше ігор на реальні гроші (RMG) в Play Store, таким чином збільшивши види ігор у цій категорії.

Про це повідомляє Tech Crunch, передає Укрінформ.

Як зазначається, програма з розширеною підтримкою ігор на реальні гроші почне діяти в Індії, Бразилії та Мексиці у червні, а в майбутньому планується розгортання в інших країнах.

Google також розглядає нову модель оплати послуг для підписок і покупок через додаток.

Зазвичай Google дозволяв додатки для ігор на реальні гроші, які регулюються місцевою нормативно-правовою базою для певного типу ігор. Зі зміною політики компанія дозволить більше типів ігор на реальні гроші, які є легальними, але не регулюються.

Google опублікує детальну політику щодо цих змін протягом наступних кількох місяців, але вона включатиме такі елементи, як вікові та географічні обмеження.

Читайте також: У ІІІ кварталі «податок на Google» приніс понад ₴2 мільярди

Google почав працювати над тим, щоб включити додатки для гри на гроші в Play Store у 2021 році. Пілотний проєкт мав правила щодо перевірки віку та ідентифікації особи.

Як повідомляв Укрінформ, Google впровадила нову експериментальну функцію Playables для передплатників YouTube Premium, яка дозволяє грати в ігри безпосередньо на платформі YouTube.

Фото: Omar Marques/SOPA Images/LightRocket / Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-