Штучний інтелект Bard від Google почав генерувати зображення

Штучний інтелект Bard від Google почав генерувати зображення

Укрінформ
Компанія Google додала нові функції для ШІ-помічника Bard, зокрема можливість створювати зображення та доступ Gemini Pro у всьому світі.

Як передає Укрінформ, про це повідомляється у блозі Google Україна.

«Відтепер найновіші можливості Bard, включно із Gemini Pro в Bard, стають доступними для ще більшої кількості мов і місць, зокрема в Україні. Ми також запроваджуємо нову функцію — створення зображень — щоб допомогти втілити більше ваших ідей у життя», — йдеться у повідомленні.

Як зазначається, торік у грудні компанія додала Gemini Pro до Bard англійською мовою, надавши Bard більше можливостей для розуміння, міркування, узагальнення та кодування. Відтепер Gemini Pro у Bard стає доступним більш ніж 40 мовами, зокрема українською, і у понад 230 країнах і територіях, долали у компанії.

«Оскільки ми знаємо, що людям потрібна можливість підтвердити відповіді Bard, ми також розширюємо нашу функцію повторної перевірки на понад 40 мов, зокрема українську. Коли ви натискаєте піктограму “G”, Bard оцінить, чи є у мережі контент, який підтверджує цю відповідь. Якщо її можна оцінити, клацніть виділені фрази, щоб переглянути підтверджувальну або суперечливу інформацію, знайдену Пошуком», — пояснили у компанії.

Також користувачі Bard відтепер зможуть безкоштовно створювати зображення англійською мовою в більшості країн світу. Створення зображень у Bard базується на оновленій моделі Imagen 2, що забезпечує високоякісні фотореалістичні результати.

Читайте також: Google інтегрує у Chrome три нові функції штучного інтелекту

«Просто введіть опис — як-от “create an image of a dog riding a surfboard” (“створи зображення собаки, що катається на дошці для серфінгу”) — і Bard створить персоніфіковані різноманітні візуальні елементи, які допоможуть втілити вашу ідею в життя», — йдеться у повідомленні.

Також в компанії наголошують, що відповідно до їхніх принципів штучного інтелекту, створення зображень відбувається з урахуванням відповідальності. Наприклад, щоб забезпечити чітке розмежування між візуальними елементами, створеними за допомогою Bard, і оригінальними творами мистецтва людини, Bard використовує SynthID для вбудовування цифрових водяних знаків у пікселі створених зображень.

Як повідомляв Укрінформ, у грудні компанія Alphabet представила свою найдосконалішу модель штучного інтелекту (ШІ) під назвою Gemini AI, здатну обробляти відео-, аудіо- і текстові файли.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-