Загарбники створили на ТОТ 14 «трудових загонів» із неповнолітніх для роботи в Росії - ЦНС

Загарбники створили на ТОТ 14 «трудових загонів» із неповнолітніх для роботи в Росії - ЦНС

Укрінформ
Загарбники збираються інтенсивно використовувати працю неповнолітніх з тимчасово окупованих територій на будівельних майданчиках Росії.

Про це повідомив Центр національного спротиву, передає Укрінформ.

«Чотирнадцять трудових загонів для роботи на будівництвах організували на Донбасі. Складаються вони з дітей та молоді, які впродовж літнього періоду працюватимуть у різних регіонах РФ. Участь у таких літніх «розвагах» стала добровільно-примусовою. Кремлівські куратори поставили план для місцевих окупаційних адміністрацій – організувати та забезпечити щонайменше тисячу юних «добровольців», - ідеться в повідомленні.

Окрім будівництва, дівчата та хлопці будуть залучатися до обробки полів. А ще – працювати санітарами у медичних закладах.

Читайте також: На ТОТ Луганщини школярі вивчатимуть місцеву історію за путінським підручником - Лубінець

Тим часом російські загарбники продовжують завозити на тимчасово окуповані території молодь з Росії задля участі в пропагандистських заходах. На літній період на ТОТ Луганщини прибули активісти молодіжного руху партії Володимира Путіна «Единая Россия».

«Співпраця з ворогом є злочином проти держави, і за це передбачено суворе покарання. Використання праці неповнолітніх також карається законом», - попереджає Центр національного спротиву.

Як повідомляв Укрінформ, літні табори для дітей на ТОТ організовані із кричущими порушеннями правил безпеки.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-